В осмия епизод от туристическата поредица на сдружение „Българска история“ водещият Драгомир Симеонов предизвиква Иван, Елена, Марио и Ивомир да му представят четири алтернативни локации в и около столицата, които да могат да бъдат посетени в рамките на един ден.
Участниците този път трябва да пробват уменията си сами. Разделени отново един от друг, те ще тестват своите способности от натрупания до момента опит, преоткривайки новопрестолния град.
Кои места избраха те и дали изборите им отговарят на заданието на водещия, разберете в следващия половин час.

„Наръчник на приключенеца“ e туристическо предаване, осъществено от сдружение „Българска история“ с подкрепата на VIVACOM. То се състои от 10 епизода, представящи българската история, природа, бит и архитектура. С характеристиките си на риалити формат, поредицата дава полезна информация в изброените направления чрез преживяванията на екипа ни.

Ако вярвате в каузата ни за достъпно и увлекателно представяне на българската история, ще се радваме да ни подкрепите чрез изпращане на дарителски SMS на номер 17777 с текст DMS BGHISTORY или като закупите образователен продукт от електронния ни магазин. Благодарим ви!

Хареса ли ви статията?

„Наръчник на приключенеца“ представя най-приятните места за отдих край София
5 от общо 4 глас(а)
Вашето мнение е важно за нас!
СПОДЕЛИ
Предишна статияПанайот Пипков – с музика към светли бъднини
Следваща статияПоп Сокол – историята на един мъченик на свободата
Българска история
От създаването си до днес „Българска история” работи в посока опресняване на историческата памет, засилване на националната гордост, възраждане на забравени личности и епизоди от близкото и далечно минало. Екипът ни е убеден, че историята трябва да се разглежда като стабилна основа за изграждане на национално самосъзнание, което е от изключителна важност за просперитета на един народ. Нашата мисия е да достигнем до всички, които проявяват интерес към науката, а с приоритет е подрастващото поколение.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР