Начало Конкурси Аз – строител на съвременна България

Аз – строител на съвременна България

Аз – строител на съвременна България: Станислава Енчева

Натискам копчето и екранът на компютъра светва. Имам за домашно да напиша своето CV, естествено, в европейски формат. Нали вече не съм просто български гражданин, а бъдещ европейски данъкоплатец.

Аз – строител на съвременна България: Тодор Аладжов

Живеем в един глобализиращ се свят, където живеят повече от 6 милиарда души представлявайки повече от 200 държави и народности.

Аз – строител на съвременна България: Христо Бакалов

Според мен съвременна България се нуждае от много промени и най-вече от нови строители. Не такива, които критикуват и посочват проблемите, все едно те са естествен резултат от нечия чужда дейност, а такива, които ги приемат, анализират и прилагат идеите си за разрешаването им.

Аз – строител на съвременна България: Явор Генов

Всеки един от нас по свой начин е „строител на съвременна България”, всеки един от нас кове собствената си съдба и ковейки нея ,всъщност, той определя съдбата на своята родина.

Аз – строител на съвременна България: Борис Маринков

Сиена, Италия, 2014 година – влизам през входа на един от най – красивите храмове в Европа. За миг оставам безмълвен. Величествената и пищно украсена катедрала, намираща се в историческия център на града очарова милиони посетители всяка година.

Присъединете се към нас

292,914приятелиХаресай
8,383последователиПоследвай
2,672последователиПоследвай
7,705абонатиАбонирай се